Therapeutisch Consult

€ 60,-

Vergoeding zorgverzekeraars mogelijk bij aanvullende verzekering

Reserveer

Echte magie in relaties is de afwezigheid van een oordeel over anderen.

Relatietherapie kan de oplossing zijn als u en / of uw partner overwegen om uit de relatie te stappen. Het beëindigen van de relatie is vaak een grote stap die eigenlijk niemand wil. Je succesvol opnieuw verbinden is ons uitgangspunt.

Relatietherapie

Hulp bij relatieproblemen, heeft het zin?

Er zijn veel koppels die met relatieproblemen te maken krijgen. Dit hoeft niet altijd het einde van de relatie te betekenen. Elk stel heeft wel eens problemen. Je zou zelfs kunnen stellen dat dit bij een gezonde relatie hoort. Toch is het wel belangrijk dat de problemen ook echt opgelost worden. Als de problemen blijven aanhouden dan is het van groot belang dat je op zoek gaat naar hulp bij relatieproblemen. Als de problemen niet uitgepraat worden, kan het namelijk wel het einde van de relatie betekenen.

Relatietherapie

Relatietherapie kan de oplossing zijn als u en / of uw partner overwegen om uit de relatie te stappen.
Het beëindigen van de relatie is vaak een grote stap die eigenlijk niemand wil.

Vastgeroeste patronen, niet meer met elkaar kunnen communiceren, gebrek aan intimiteit en seksualiteit, irritaties en onbegrip, niet kunnen praten over gevoelens, kort lontje, liggen vaak ten grondslag hieraan. Diep van binnen stellen we ons de vraag, hoe het zover heeft kunnen komen? Ooit waren we verliefd op elkaar, waar is het mis gegaan?

Soms kan relatietherapie inzicht geven, waardoor de relatie verbetert en /of weer tot nieuwe inspiratie kan leiden.

Relatietherapie helpt om vastgeroeste patronen te doorbreken, meer begrip voor elkaar te ontwikkelen en jullie intimiteit en seksualiteit te verbeteren.

Goede communicatie is essentieel binnen een goede relatie. Inzicht in beter leren communiceren is een belangrijke tool in het veranderingsproces.

De relatie ’koste wat het kost’ in stand houden is niet ons doel. Het gaat erom dat jullie weer in gesprek gaan en onderzoeken wat voor jullie belangrijk is.

Relatietherapie is erop gericht jullie relatie weer sterker te maken, samen of toch los van elkaar.

Investeren in de relatie houdt de relatie in beweging. Want alleen vanuit een goed fundament is een fijne relatie mogelijk. Je succesvol opnieuw verbinden is ons uitgangspunt.

Voor meer informatie, zie contact