Achtergrond van het bedrijf

Wim heeft zich ten doel gesteld om de mens bewust te maken van zijn onbewuste processen, in zijn denken, handelen en gedrag.  Deze onbewuste processen zijn in de meeste gevallen ontstaan door conditioneringen en ervaring uit het verleden. Veel mensen zijn zich hier niet van bewust. Alleen in geval dat onbewuste processen zorgen voor een ’problematisch’ gedrag, dan komt de mens in actie. Wim en daarmee NLP – Zuid stelt zich ten doel om zoveel mogelijk mensen bewust te maken hoe belangrijk interne en externe communicatie is en hoe belangrijk het is om bewust te worden van het onbewuste handelen achter zijn gedrag.

Bewustwording van zijn eigen persoon maakt de mens veel gelukkiger in zijn bestaan. Afstemmen op elkander draagt bij tot een harmonieuze samenleving.

NLP – Zuid is in het leven geroepen om deze missie zoveel mogelijk vorm te geven.

 

Wie is Wim van Es?

Na het behalen van zijn Diploma Hypnotherapeut in 1994 en zijn Master diploma NLP in 1995 startte Wim van Es met zijn eerste cursus Hypnotherapie en NLP bij een scholengemeenschap in Parkstad Limburg. Dit was het begin van Wim zijn trainingsactiviteiten die uiteindelijke leidde tot het starten van NLP Zuid in 2015.

Vanaf 1995 tot 1999 breidde Wim zijn cursussen en opleidingen verder uit in de Regio.

Gelijktijdig werkte Wim als zelfstandig Hypnotherapeut en Coach en richtte zich vooral op psychische ziektebeelden en het coachen van mensen in de werksfeer en in de sportwereld.

Jarenlange ervaring maakte het dat Wim meer uit zichzelf wilde halen en dat gaf hem aanleiding tot het volgen en behalen van de NLP trainersopleiding in 2012.

Locatie van het bedrijf

In het centrum van Brunssum ligt het ondernemershuis de ’Werktuin’ vanwaar NLP – Zuid deel uitmaakt. Er zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig en het centrum is met openbaar vervoer (busvervoer) goed bereikbaar. Er is gratis parkeren (blauwe zone – parkeerschijf nodig).

Consulten na telefonische afspraak.

Registratiegegevens

Hieronder staan de registratiegegevens van NLP-Zuid:

NBVH: 99168
RBCZ: 403083R
SCAG: 16372
AGB: 90026820