NLP Practioners opleiding

€ 1850,-

Aantal deelnemers:
Minimaal 6 deelnemers

Reserveer

NLP Practitioner opleiding

Naast het leren van effectieve NLP technieken en direct toepasbare modellen, doe je tijdens de NLP Practitioner training (opleiding) bijzondere ervaringen en persoonlijke inzichten op.

NLP en persoonlijke ontwikkeling

Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal in deze training. Groei en ontwikkeling ontstaan door jezelf open te stellen voor nieuwe zienswijzen en ervaringen, en je bewust te worden van de onbewuste sturing achter je communicatie, gedrag en emoties. Je wordt je bewust van zowel succesvolle als beperkende patronen en overtuigingen zodat jij weet wat je tegenhoudt en in beweging brengt en hoe je dit kunt inzetten of veranderen. Persoonlijke ontwikkeling betekent dat je vertrouwen en zekerheid kunt creëren wanneer je dat nodig hebt, zodat je vanuit keuzevrijheid kunt bereiken wat jij wilt.

Programma NLP Practitioner

De NLP Practitioner training (opleiding) duurt 16 dagen verdeeld over 8 blokken van 2 dagen . De dagen duren van 9:00 tot 17:00 uur. Naast de theoretische kant ervaar je de werking van de NLP technieken door de vele oefeningen die je doet.

Erkend NLP certificaat

NLP – Zuid neemt geen schriftelijk examen af aan het einde van de opleiding. NLP – Zuid vindt het belangrijker dat je NLP integreert en toepast in je leven dan de kennis uit je hoofd te leren. Voor het verkrijgen van het NLP Practitioner certificaat mag je maximaal 2 trainingsdagen missen. Het certificaat is erkend door de American Board of NLP (ABNLP) en geeft je (internationaal) toegang tot de NLP Master Practitioner training.

Dagen inhalen

Als je een dag of een trainingsblok niet aanwezig kan zijn, dan kan je deze dag(en) altijd in een andere groep inhalen. Dat kan tijdens de trainingsperiode of tot 2 jaar na de afsluiting van jouw training.

Tijdinvestering

We adviseren je om na elk blok de behandelde stof te bestuderen zodat eventuele vragen in het volgende blok gesteld kunnen worden. Bekwaam worden in NLP vraagt vooral oefening. Naast het zelf in praktijk brengen van NLP adviseren wij je om minimaal één keer tussen de blokken door met je intervisiegroep (deze stel je zelf samen in het eerste blok) de behandelde stof te bespreken en er vooral veel mee te oefenen.

Voor wie is deze NLP training geschikt?

  • Voor mensen die geïnteresseerd zijn in persoonlijke ontwikkeling en bewustwording
  • Voor mensen die effectiever willen communiceren en betere relaties willen aangaan
  • Voor mensen die NLP in hun privé en/of zakelijke leven willen integreren
  • Voor mensen die doelgerichter willen leven en/of nieuwe resultaten willen creëren
  • Voor mensen die een nieuwe stap in hun leven willen maken
  • Voor mensen die een betere balans willen tussen denken, doen en gevoel

Toelating

  • Je bent geïnteresseerd in NLP, persoonlijke ontwikkeling en bewustwording
  • Je bent nieuwsgierig en staat open voor persoonlijke feedback
  • Je bent bereid om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen groeiproces
  • Je hebt een MBO/HBO denkniveau, er is geen specifieke vooropleiding nodig

Voor meer informatie, zie contact.

NLP Master Practioners opleiding

€ 1850,-

Aantal deelnemers:
Minimaal 6 deelnemers

Reserveer

NLP MASTER Practitioner opleiding

De NLP Master Practitioner training (opleiding), het vervolg op de NLP Practitioner training, geeft een diepgaand inzicht in iedere vorm van communicatie en gedrag. De kennis en vaardigheden uit de NLP Practitioner training worden geïntensiveerd.

De NLP Master Practitioner training staat voor stabiliteit en verdieping. Verdieping in de NLP stof en vooral ook verdieping in je onbewuste waarden en je identiteit. Hoe meer je in contact komt met je (benaderende en vermijdende) drijfveren en met je authentieke identiteit hoe moeitelozer jij je leven leidt zoals jij dat wilt. Hoe krachtiger jij je ware identiteitsgevoel ervaart des te stabieler sta je in je eigen authentieke kracht. In de Master training word je meester in communicatie en gedragsverandering. Je gaat meer gedetailleerd in op de onbewuste processen en de dieptestructuren in communicatie.

Modelleren

Een belangrijk onderdeel van de training is het proces van modelleren. Het je bewust eigen maken van vaardigheden met behulp van een model. Je brengt meesterschap van een persoon in kaart, dat je vervolgens weer toepast op je eigen leven. Zo gebruik je NLP waar het voor is bedoeld, namelijk om te leren ‘leren’!

Voor meer informatie, zie contact.