NLP Cursus en opleiding

Naast het leren van effectieve NLP technieken en direct toepasbare modellen, doe je tijdens de NLP Practitioner training (opleiding) bijzondere ervaringen en persoonlijke inzichten op.

NLP en persoonlijke ontwikkeling

Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal in deze training. Groei en ontwikkeling ontstaan door jezelf open te stellen voor nieuwe zienswijzen en ervaringen, en je bewust te worden van de onbewuste sturing achter je communicatie, gedrag en emoties. Je wordt je bewust van zowel succesvolle als beperkende patronen en overtuigingen zodat jij weet wat je tegenhoudt en in beweging brengt en hoe je dit kunt inzetten of veranderen. Persoonlijke ontwikkeling betekent dat je vertrouwen en zekerheid kunt creëren wanneer je dat nodig hebt, zodat je vanuit keuzevrijheid kunt bereiken wat jij wilt. 

Erkend NLP certificaat

NLP – Zuid neemt geen schriftelijk examen af aan het einde van de opleiding. NLP – Zuid vindt het belangrijker dat je NLP integreert en toepast in je leven dan de kennis uit je hoofd te leren. Voor het verkrijgen van het NLP Practitioner certificaat mag je maximaal 2 trainingsdagen missen. Het certificaat is erkend door de American Board of NLP (ABNLP) en geeft je (internationaal) toegang tot de NLP Master Practitioner training.

Dagen inhalen

Als je een dag of een trainingsblok niet aanwezig kan zijn, dan kan je deze dag(en) altijd in een andere groep inhalen. Dat kan tijdens de trainingsperiode of tot 2 jaar na de afsluiting van jouw training.

Tijdinvestering

We adviseren je om na elk blok de behandelde stof te bestuderen zodat eventuele vragen in het volgende blok gesteld kunnen worden. Bekwaam worden in NLP vraagt vooral oefening. Naast het zelf in praktijk brengen van NLP adviseren wij je om minimaal één keer tussen de blokken door met je intervisiegroep (deze stel je zelf samen in het eerste blok) de behandelde stof te bespreken en er vooral veel mee te oefenen.

Voor wie is deze NLP training geschikt?

  • Voor mensen die geïnteresseerd zijn in persoonlijke ontwikkeling en bewustwording
  • Voor mensen die effectiever willen communiceren en betere relaties willen aangaan
  • Voor mensen die NLP in hun privé en/of zakelijke leven willen integreren
  • Voor mensen die doelgerichter willen leven en/of nieuwe resultaten willen creëren
  • Voor mensen die een nieuwe stap in hun leven willen maken
  • Voor mensen die een betere balans willen tussen denken, doen en gevoel

Toelating

  • Je bent geïnteresseerd in NLP, persoonlijke ontwikkeling en bewustwording
  • Je bent nieuwsgierig en staat open voor persoonlijke feedback
  • Je bent bereid om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen groeiproces
  • Je hebt een MBO/HBO denkniveau, er is geen specifieke vooropleiding nodig

 

De practitioner opleiding is geïntegreerd in de opleiding: ’Hypno – gedrags en communicatie coach’ (zie workshops en cursussen)

Voor meer informatie, zie contact.